NAJBOLJI BINGO BONUSI

 

Najbolji bingo bonusi koje daju internet kladionice na jednom mestu. Pročitajte kako dobiti bingo bonus, koji su uslovi za isplatu i gde možete igrati besplatne bingo igre.

 

BET365 BINGO BONUS
Bet365 bingoZakoračite u svet Bet365 binga gde vas očekuju tri odlične ponude za nove bingo igrače dostupne na svim uređajima, računaru, mobilnom telefonu ili tabletu. Jednostavno se registrujte na Bet365 bingu, nije potrebna nikakva uplata, kreirajte svoje chat ime, kako bi mogli da pristupite "Welcome Party" sobi u kojoj vas očekuju besplatne bingo igre u vrednosti od 1.000£, narednih 7 dana možete uživati u ovim pogodnostima u terminima od 13:00-14:00h i 19:00-20:00h po UK vremenu. Sve dobitke potrebno je 4x ulužiti u igri pre moguće isplate. Drugi deo ovog paketa dobrodošlice je bonus u iznosu od 20£ za slot igre, koji je dostupan svim novim igračima koji ulože 10£ na bingo ili slot igrama. Ovaj bonus za slot igre je potrebno 20 puta uložiti u igrama pre mogućnosti isplate (ne ulaze sve bingo i slot igre u uslove bonusa, na njihovom sajtu možete pronaći detaljne informacije). Imate 14 dana od registracije da iskoristite ovaj bonus. Treći deo paketa za sve nove korisnike Bet365 binga je 200% bonusa sve do 100£ (minimalna uplata 10£). Da bi dobili ovaj bonus potrebno je na strani za članove u delu "Offer" uneti bonus kod koji ste dobili u e-mailu dobrodošlice a koji se završava sa BBFTB. Ukoliko ste obrisali e-mail dobrodošlice možete posetiti njihovu stranu "How To Claim" gde možete pronaći informacije kako da vam ponovo pošallju bonus kod. Sve dobitke ostvarene ovim bonusom potrebno je četri puta ulužiti u bingo igrama pre nego sto možete zatražiti isplatu. Bingo igra Joker Jackpot se ne računa u uslove bonusa. Imate 14 dana od registracije da iskoristite ovaj bonus dobrodošlice. Pored ovih bonusa dobrodošlice imate i besplatne igre. Bet365 free bingo moguće je igrati u Super Star Bonanza sobi svaki dan od ponedjeljka do nedelje od 14.00 - 15.00h i od 20.00 - 22.00h. Radi se o igri sa 90 loptica za koju se ukupno može dobiti 90 listića, a nagradni fond svake besplatne igre je od 3£ do 15£. Besplatni listići mogu se nadoplatiti u Super listiće po ceni od 0,12£, koji u slučaju dobitka donose znatno veće nagrade i mogućnost osvajanja jednog od 2 Jackpota (minimalno 1.500£). Dobici ostvareni besplatnim listićima uplaćuju se na bonus račun, da bi ste mogli isplatiti dobitak potrebno ga je okrenuti 4 puta na bingo igrama, a da bi uopšte mogli igrati besplatni bingo morate imati uplaćena sredstva na računu. Sve u svemu odlična ponuda kakva i dolikuje od najbolje svetske kladionice. Sve preporuke!
VIŠE INFORMACIJA O BET365 BINGU

 

WILLIAM HILL BINGO BONUS
Bingo William HillWilliam Hill Bingo svim novim bingo igračima daje bonus dobrodošlice 400% sve do 40£, kao i nedelju dana igranja u Arrival's Lounge, ekskluzivnoj privatnoj sobi za nove igrače, gde možete besplatno igrati bingo sa mogućnošću osvajanja nagrada u vrednosti većoj od 3.200£. William Hill besplatni bingo igra se svaki dan u Diamond sobi i to u određenim terminima u razdoblju od 13.00 - 14.00h obično se radi o 3 - 4 igre između kojih se odvijaju normalne, igre uz plaćene listiće. U ovoj se sobi igra evropska verzija binga sa 75 loptica, a svaki igrač može dobiti (kupiti) najviše 12 besplatnih listića. Nagradni fond free binga iznosi pristojnih 30£, a moguće je osvojiti i jedan od 2 jackpota.
VIŠE INFORMACIJA O WILLIAM HILL BINGU

 

UNIBET BINGO BONUS
Unibet bingoUnibet svim novim bingo igračima poklanja 14 dana besplatnih bingo igara u sobi za nove igrače "Centre Court". Besplatne igre se odvijaju svakog dana od 19:00-20:00h, 14 dana računajuće od kada ste kreirali bingo profil, odnosno od kada ste izabrali chat ime i srećan broj. Za ove besplatne igre nije potrebana nikakva uplata, jednostavno se registrujte i igrajte bingo. Postoji još mnogo promocija koje možete videti na njihovoj strani za bingo promocije.
VIŠE INFORMACIJA O UNIBET BINGU

 

BETFAIR BINGO BONUS
Betfair bingoBetfair Bingo svim novim bingo igračima daje bonus dobrodošlice u iznosu od 60£. Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete, izvršite uplatu i odigrate bingo igre za 10£. Dobijate i mogućnost igranja u Newbie room, ekskluzivnoj privatnoj sobi za nove igrače, gde možete besplatno igrati bingo sa mogućnošću osvajanja dodatnog bingo bonusa, svakog prvog utorka od registracije od 20.00 - 23.00h, postoje i igre u kojima možete nadoplatiti besplatne listiće u super listiće po ceni od samo 0,01£ i osvojiti znatno veće nagrade koje se isplaćuju direktno na cash račun i koje je moguće odmah isplatiti. Bingo bonus dobijen u ovoj sobi potrebno je 4 puta okrenuti na bingo igrama pre moguće isplate. Betfair Bingo takođe poklanja 5£ bonusa ako vam je rođendan, sve što je potrebno da uradite je da na dan vašeg rođendana posaljete e-mail na bingobirthdaybonus@betfair.com sa vašim chat imenom i u roku od 72 sata dobićete 5£ bingo bonusa! Betfair besplatni bingo moguće je igrati u Helter Skelter sobi svaki dan od ponedjeljka do nedelje od 13.00 - 14.00h, postoje 4 besplatne bingo igre (Freebie) koje se odvijaju između ostalih. Radi se o igri sa 75 loptica za koju se ukupno može dobiti 12 listića, a nagradni fond svake besplatne igre je 30£. Dobici ostvareni besplatnim listićima uplaćuju se na bonus račun, da bi ste mogli isplatiti dobitak potrebno ga je okrenuti 4 puta na bingo igrama. Postoji još mnogo promocija koje možete pročitati na njihovoj strani za promocije.
VIŠE INFORMACIJA O BETFAIR BINGU

 

888 BINGO BONUS
888 bingo888 bingo daje svim novim bingo igračima 500% bonusa sve do 10£ (minimalna uplata 5£). Registrujte se na 888 bingo, izvršite uplatu i odigrajte bingo igre u iznosu od 10£ a 888 bingo će vam dodati još 50£ bingo bonusa. Pravila za isplatu: iznos uplate i bonusa potrebno je 4x uložiti u bingo igre pre mogućnosti isplate.
VIŠE INFORMACIJA O 888 BINGU

 

VAŽNO: Promocije i bonusi su podložni promenama od strane kladionica. Pažljivo pročitajte uslove i odredbe promocije i bonusa pre svake uplate.