NAJBOLJI BINGO BONUSI

 

Najbolji bingo bonusi koje daju internet kladionice na jednom mestu. Pročitajte kako dobiti bingo bonus, koji su uslovi za isplatu i gde možete igrati besplatne bingo igre.

 

BETFAIR BINGO BONUS
Betfair bingoBetfair Bingo svim novim bingo igračima daje bonus dobrodošlice u iznosu od 25£. Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete, izvršite uplatu i odigrate bingo igre za 5£. Dobijate i mogućnost igranja u Newbie room, ekskluzivnoj privatnoj sobi za nove igrače, gde možete besplatno igrati bingo sa mogućnošću osvajanja dodatnog bingo bonusa, svakog prvog utorka od registracije od 20.00 - 23.00h, postoje i igre u kojima možete nadoplatiti besplatne listiće u super listiće po ceni od samo 0,01£ i osvojiti znatno veće nagrade koje se isplaćuju direktno na cash račun i koje je moguće odmah isplatiti. Bingo bonus dobijen u ovoj sobi potrebno je 4 puta okrenuti na bingo igrama pre moguće isplate. Betfair Bingo takođe poklanja 5£ bonusa ako vam je rođendan, sve što je potrebno da uradite je da na dan vašeg rođendana posaljete e-mail na bingobirthdaybonus@betfair.com sa vašim chat imenom i u roku od 72 sata dobićete 5£ bingo bonusa! Betfair besplatni bingo moguće je igrati u Helter Skelter sobi svaki dan od ponedjeljka do nedelje od 13.00 - 14.00h, postoje 4 besplatne bingo igre (Freebie) koje se odvijaju između ostalih. Radi se o igri sa 75 loptica za koju se ukupno može dobiti 12 listića, a nagradni fond svake besplatne igre je 30£. Dobici ostvareni besplatnim listićima uplaćuju se na bonus račun, da bi ste mogli isplatiti dobitak potrebno ga je okrenuti 4 puta na bingo igrama. Postoji još mnogo promocija koje možete pročitati na njihovoj strani za promocije. Napomena: Na sve bonuse primenjuju se betfair uslovi i pravila, samo za igrače 18+.
VIŠE INFORMACIJA O BETFAIR BINGU

 

WILLIAM HILL BINGO BONUS
Bingo William HillWilliam Hill Bingo svim novim bingo igračima daje bonus dobrodošlice 400% sve do 40£, kao i nedelju dana igranja u Arrival's Lounge, ekskluzivnoj privatnoj sobi za nove igrače, gde možete besplatno igrati bingo sa mogućnošću osvajanja nagrada u vrednosti većoj od 3.200£. William Hill besplatni bingo igra se svaki dan u Diamond sobi i to u određenim terminima u razdoblju od 13.00 - 14.00h obično se radi o 3 - 4 igre između kojih se odvijaju normalne, igre uz plaćene listiće. U ovoj se sobi igra evropska verzija binga sa 75 loptica, a svaki igrač može dobiti (kupiti) najviše 12 besplatnih listića. Nagradni fond free binga iznosi pristojnih 30£, a moguće je osvojiti i jedan od 2 jackpota.
VIŠE INFORMACIJA O WILLIAM HILL BINGU

 

VAŽNO: Promocije i bonusi su podložni promenama od strane kladionica. Pažljivo pročitajte uslove i odredbe promocije i bonusa pre svake uplate.