MOBILNO KLAĐENJE

Klađenje preko mobilnog telefona

Mobilno klađenje je proteklih nekoliko godina postalo pravi hit u svetu ali i kod nas. Klađenje preko mobilnih uređaja postoji već dugo, ali broj korisnika koji je plasirao svoje opklade na ovaj način je bio veoma mali, tako da kladionice nisu posvećivale previše pažnje razvoju svojih mobilnih stranica. Pojavom modernih mobilnih telefona, koji su kao mali računari i kojima bez problema pristupate internetu, stvar se drastično promenila. Uglavnom svi noviji mobilni telefoni dolaze sa uslugom koja omogućava pristup internetu. Java grafika, veliki ekrani u boji, ekrani na dodir i super brze mobilne telefonske mreže su omogućile online kladionicama da iskoriste ovo tržište. Pojavom BlackBerry uređaja a još više Apple iPhone-a mobilno klađenje je postalo super popularno a očekuje se još veći rast u narednih nekoliko godina.

Danas skoro sve online kladionice imaju svoju mobilnu verziju web stranica koja je posebno prilagođena za što lakši pristup preko mobilnog telefona. To znači da je izgled stranice dosta pojednostavljen i nudi osnovne informacije koje su potrebne da plasirate svoju opkladu. Posebna pažnja je posvećena minimalističkom dizajnu bez nepotrebnih stvari koje će trošiti promet vašeg mobilnog interneta. Jednostavno upišite adresu online kladionice u internet pretraživač na mobilnom telefonu, adresu možete naći na online kladionici u delu za mobilno klađenje, neke vam sms-om pošalju link, a većina vas automatski prebaci kada probate preko mobilnog telefona pristupiti njihovoj stranici. Nakon toga se na mobilnom portalu logujete sa korisničkim imenom i šifrom.

Prednosti ovakvog načina plasiranja opklada su i više neko očite. Klađenje preko mobilnog telefona nudi mogućnost da se kladite bilo gde i bilo kada to želite - brzo i jednostavno, putem platforme za mobilno klađenje uvek imate mogućnost klađenja. Bilo da se nalazite u kafiću, avionu ili na stadionu dok pratite utakmicu možete u potpunosti uživati u atmosferi, a putem mobilnog telefona i live klađenja u pravom trenutku plasirati svoju opkladu. Korisnici putem mobilnih telefona mogu pristupati kladioničarskim računima kako bi proveravali stanje i uplaćivali opklade putem svojih mobilnih uređaja. Neke online kladionice čak nude i posebne bonus ponude korisnicima koji svoje opklade plasiraju putem mobilnih telefona.

 

PARIPESA MOBILNO KLAĐENJE

Paripesa mobilno kladjenje
Paripesa klađenje preko mobilnog telefona: Paripesa mobilno klаđenje posebno je razvijeno za iPhone, iPod, Windows i Android mobilne uređaje ali je dostupno i za sve ostale mobilne telefone koji imaju omogućen pristup internetu, tako da niste ograničeni samo na klađenje preko računara. Ponuda je podjednako dobra bilo da igrate preko mobilnog telefona ili preko računara. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje video prenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja! Odlično mobilno klađenje u ponudi ima i online kladionica 1xBet.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Paripesa