BONUSI I PROMOCIJE INTERNET KLADIONICA

 

Sve internet kladionice predstavljene na ovom sajtu su proverene, pouzdane i veoma popularne online kladionice sa dugogodišnjom tradicijom u online klađenju. Internet kladionice kod registracije novih korisnika daju uglavnom dve vrste bonusa dobrodošlice, a to su bonus na prvu uplatu i besplatne opklade (free bet). Radi se bonusima za sve nove igrače online sportskih kladionica.

- Bonus na uplatu dobijate kad uplatite na vaš račun na kladionici određenu sumu, a kladionica vam onda pokloni još toliki iznos na vaš kladioničarski račun. Da bi taj bonus koji vam je kladionica poklonila mogli isplatiti potrebno ga je okrenuti nekoliko puta.

- Besplatne opklade (free bet) je bonus dobrodošlice koji se dobija na prvu opkladu. Postavite svoju prvu opkladu i u slučaju da izgubite opkladu online kladionica vam vraća ulog a ukoliko je opklada dobitna zadržavate osvojeni novac i celokupni iznos moguće je odmah podići sa računa.

Promocije i bonusi su podložni promenama od strane kladionica. Pažljivo pročitajte uslove i odredbe promocije i bonusa pre svake uplate.

 

KLADIONICA 1XBET BONUS
Kladionica 1xbet1xbet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 25€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu 1xbet i izvršite prvu uplatu (minimum 5€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 25€. Pravila za isplatu: 5x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici single ili kombo opklade na koeficijent 2.00 ili veći (za kombo opklade najmanje jedan mec mora imati kvotu 2.00 ili vecu).
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice 1xbet

 

KLADIONICA BET-AT-HOME BONUS
Kladionica Bet-at-homeBet-At-Home svim novim korisnicima daje 50% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100€. Da bi ga dobili potrebno je prilikom uplate upisati Bonus code: FIRST i vaša uplata će se odmah udvostručiti. Napomena: Bonus mora biti aktiviran najkasnije 10 dana nakon prve uplate na kladioničarski račun u opciji "Upravljanje računom/Iskoristite bonus". Posle isteka navedenog roka igrač gubi pravo na bonus. Pravila za isplatu: 4x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici (važi za pojedinačne i sve kombi opklade) u roku od 90 dana na koeficijent 1.70 ili veći.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Bet-at-home

 

KLADIONICA TIPBET BONUS
Kladionica TipbetTipbet svim novim korisnicima daje izbor između tri vrste bonusa, a to su 50%, 100% ili 200% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu Tipbet i izvršite prvu uplatu (minimum 10€). Pravila za isplatu: Zavisno koji bonus odaberete (50%/100%/200%), imate potreban broj okretanja (10x/15x/18x) koji treba izvršiti pre isplate, a koeficijent za klađenje ne sme biti manji od 2.00.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Tipbet

 

KLADIONICA BETADRIA BONUS
Kladionica BetadriaBetadria svim novim korisnicima daje 25% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100€. Uplatite, uložite i unovčite svoje sportsko znanje. Pravila za isplatu: 6x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 2.00 ili veći u roku od 60 dana.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Betadria

 

KLADIONICA UNIBET BONUS
Kladionica UnibetUnibet svim novim korisnicima daje besplatnu opkladu. Besplatna opklada je sve do 15€. Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus potrebno je otvoriti Unibet račun, izvršiti uplatu i postaviti svoju prvu opkladu. Ukoliko prvu opkladu promašite Unibet će vam pokloniti besplatnu opkladu u iznosu 50% od vaše prve opklade do maksimalno 15€. Napomena: Kod otvaranja računa u Unibet kladionici Hrvatska se vodi kao Hrvatska (a ne kao Croatia).
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Unibet

 

KLADIONICA BETFAIR BONUS
Kladionica BetfairBetfair daje svim novim korisnicima 200% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 30€. Jednostavno otvorite račun, uplatite 10€ i na poklon dobijate još 20€ od kladionice Betfair u znak dobrodošlice, tako da ukupno imate 30€ za igru. Pravila za isplatu: 1x uložiti iznos uplate i 7x uložiti iznos bonusa na sportskoj kladionici (važi za singl i kombinovane opklade) u roku od 90 dana na koeficijent 2.0 ili veći.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Betfair

 

KLADIONICA 888SPORT BONUS
Kladionica 888sport888sport kladionica svim novim korisnicima umesto klasičnog bonusa daje troduplo veće kvote za vašu prvu opkladu do maksimalno 10€. U roku od 60 dana od registracije plasirajte jednu opkladu u minimalnom iznosu od 10€, a 888sport će vam nakon toga troduplirati profit i isplatiti na keš račun u roku od 72 sata do maksimalno 5.000€. Uz ovu ponudu dobijate i 5€ Casino bonusa. Napomena: Ova ponuda nije dostupna za uplate preko Neteller-a i Skrill/Moneybookers-a.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice 888sport

 

KLADIONICA LSBET BONUS
Kladionica LsbetLsbet svim novim korisnicima daje 50% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 120€. Da bi dobili bonus, registrujte se na Lsbet kladionicu i izvršite prvu uplatu minimum 20€, odigrajte jednu opkladu u visini uplaćenog depozita singl ili kombo sa minimalnom kvotom 2.00, ako pogotite možete odmah podići novac sa kladioničarskog računa ukoliko želite, a ako promašite zatražite bonus preko live chat-a ili preko e-maila i bonus je na vašem računu. Pravila za isplatu: 6x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici single ili kombo opklade na koeficijent 2.00 ili veći.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Lsbet

 

KLADIONICA WILLIAM HILL BONUS
Kladionica William HillWilliam Hill svim novim korisnicima daje besplatnu opkladu. Besplatna opklada je sve do 20£. Otvorite svoj William Hill račun sa promo kodom F20 i zatim izvršite prvu opkladu u minimalnom iznosu od 10£ na koeficijent veći od 1.5. Nakon toga će te dobiti dve besplatne opklade u iznosu od po 10£.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice William Hill

 

KLADIONICA RIVALO BONUS
Kladionica RivaloRivalo svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu Rivalo i izvršite prvu uplatu (minimum 10€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 100€. Pravila za isplatu: 3x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici single ili kombo opklade na koeficijent 2.00 ili veći.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Rivalo

 

KLADIONICA MYBET BONUS
Kladionica MybetMybet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 50€. Kako bi dobili bonus potrebno je prilikom uplate prihvatiti bonus ponudu i uvete bonusa. Bonus možete uložiti na bilo koju sportsku ponudu, a pre isplate sredstava potrebno je iznos depozita uložiti jedan put i bonus devet puta na sportsku ponudu s koeficijentom 2.00 ili većim.
Pročitaj kompletnu recenziju kladionice Mybet

 

VAŽNO: Promocije i bonusi su podložni promenama od strane kladionica. Pažljivo pročitajte uslove i odredbe promocije i bonusa pre svake uplate. Bonuse za nove korisnike koje veliki broj internet kladionica nudi uzmite u obzir samo ukoliko vam se sviđa i sve ostalo vezano za tu kladionicu jer da bi ga mogli iskoristiti moraćete se duže vreme kladiti u toj kladionici a svakako dobro pročitajte i uslove koje morate ispuniti za određeni bonus. Široka ponuda, veliki broj tipova klađenja, ugled i pouzdanost kladionice i naravno korektni koeficijenti su ono što bi trebali tražiti kod svake kladionice a bonus je samo dobrodošao dodatak…